Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкри плана си за постигане на мир

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкри плана си за постигане на мир
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Имам план да спра войната в Украйна за един ден

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкри плана си за реализиране на мир в Украйна в границите на 24 часа след завръщането си в Белия дом в изявление за Fox News.

Той акцентира, че има положителни връзки със Зеленски, само че и с съветския президент Владимир Путин, като добави, че актуалният президент Джо Байдън не е кадърен да се оправи със международните водачи. Тръмп изясни, че ще предложи на украинския президент Володимир Зеленски да подписа договорка.

 

Това са умни хора, в това число Макрон от Франция. Мога да прегледам цялостен лист от хора, в това число Путин. Тези хора са остри, сложни и като цяло палави. Те са порочни и на върха на играта си. Имаме човек, който няма визия какво се случва. Това е най-опасното време в историята на страната ни, сподели някогашният американски президент.

Водещият помоли Тръмп да изясни в детайли проекта си за преустановяване на войната в границите на 24 часа.

 

" Познавам Зеленски доста добре, познавам и Путин доста добре, дори по-добре. Имах положителни връзки и с двамата, доста положителни. Бих споделил на Зеленски: „ Стига толкоз “. Трябва да се съгласиш. " Бих споделил на Путин: „ Ако не сключите договорка, ние ще му дадем доста. Ние ще дадем на (Украйна) повече, в сравнение с са получавали, в случай че би трябвало. Ще приключа договорката за един ден, сподели той.

 

Източник Новини.бг

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР